×
Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/soulnbeavw/www/vendor/symfony/yaml/Symfony/Component/Yaml/Unescaper.php on line 70
HOME
AGENCY BOOK CONTACT LANGUES

HET KANTOORBecause my soul is my beautyVISIE MISSIE GESCHIEDENIS WAARDEN

VISIE

De huidige samenleving probeert om schoonheid te reduceren tot een apparaat waarmee een vrouw probeert om de misdaden te verbergen die tijd,vermoeidheid en de gevaren van het leven hebben gehad op zijn lichaam. Gold Soul & Beauty, schoonheid is een taal, zodat elke vrouw om haar vertrouwen te verhogen door de expressie van zijn persoonlijkheid en openheid naar de wereld.Wat lijkt nog steeds vandaag een droom voor sommigen, is al een realiteit voor Soul & Beauty die als belangrijkste doel heeft gesteld om zijn droom, zijn visie met al degenen die in staat zijn om haar te kussen zal zijn delen; "Onze schoonheid ligt in het vertrouwen in onze authenticiteit".

MISSIE

Wij definiëren onszelf als « bemiddelaars van de schoonheid » die onze erkende know how delen in diverse domeinen zoals informatica, marketing, de strategie met als doel het uitwerken van communicatie strategieën die ons de kans geven om onze acteurs te bevoordelen die een echte waarde brengen aan de ontwikkeling van de markt van de Zwarte Schoonheid in België en deze door hun deskundigheid, hun kennis of know how.

Met andere woorden, wij zetten de relatie van bevestigende artiesten wel of niet in gang in het domein van de Zwarte Schoonheid en van personen die op zoek zijn naar deze zelfde talenten voor verschillende gelegenheden zoals trouwfeesten,(foto)shoots, verjaardagen, of elk ander evenement waardat jullie schoonheid gelijk moet zijn aan het beeld van jullie ambitie.

Onze belangrijkste woorden zijn: « Centralisatie » en « Synergie » !!

geschiedenis

Zwarte schoonheid heeft altijd en is nog steeds onbekend voor mensen die het in het alledaagse leven niet beleven. Naast vlechten, kroes haar, lichaamscrèmes, bestaat er een heel ritueel, of zou men moeten zeggen een schoonheidsmodel.

De kennis van deze modellen vraagt meer dan alleen nieuwsgierigheid. Men moet het beleven om het in zijn geheel te kunnen begrijpen.

Lees verder...

Bewust over de moeilijkheden die vele ondervinden om over goede informaties te beschikken over de zwarte schoonheid, heb ik gekozen om voor mijn project in mijn laatste jaar op de universiteit het thema te bespreken “hoe kan men zwarte schoonheid ontwikkelen op de Belgische markt? “

Deze “project” wordt gebaseerd op twee belangrijke ondervindingen. Aan de ene kant de opkomst van de zwarte middenklasse in België en aan de andere kant ondervindt men het bewustzijn dat ik zwarte schoonheid noem. Inderdaad “zwarte schoonheid”, deze onderscheidt zich van de schoonheid die alleen met de Afrikaanse sub saharaanse vrouw geassocieerd wordt. Op deze manier omvat ze een groter geheel vrouwen. Dankzij haar diversiteit en een mengeling van de culturen kan de zwarte vrouw niet enkel geassocieerd worden met de Afrikaanse Sub saharaanse vrouw, deze is vandaag voor Soul & Beauty de vertegenwoordiging van een schoonheid die zich meervoudig wil.

Dankzij mijn project heb ik het geluk gehad om verschillende mensen te ontmoeten waaronder sommigen die mijn visie deelden over de zwarte schoonheid, het is met deze mensen dat het avontuur in februari 2015 officieel begon met de lancering van onze facebook pagina.

Men weet nog niet uit wat, onze toekomst zal bestaan maar wat men zeker weet is dat “wanneer men zijn leven neer schrijft, men nooit iemand anders de pen laat vasthouden”

waarden

De waarden zijn de fundamentele principes die het leven van een bedrijf lijden en de gedragingen van ieder mens, man of vrouw vormen.

C’est pourquoi définir les valeurs de Soul & Beauty est essentiel au bon déroulement de notre projet car de celles-ci découleront notre mission, nos objectifs et surtout les décisions que nous aurons à prendre.

Lees verder...

Les valeurs de Soul & Beauty sont des valeurs simples et contemporaines, depuis toujours au cœur de notre histoire, de notre développement et au cœur de notre projet :

  • De schoonheid
  • De trots
  • De authenticiteit
  • Volmaaktheid: “perfectie is niet haalbaar, maar als men naar perfectie streeft, kunnen we volmaaktheid bereiken.
  • Het vertrouwen


Si nos valeurs sont des leviers d’appartenance en interne, elles sont aussi des leviers de développement et de différenciation en externe. Elles sont le socle de notre réputation auprès de tous nos interlocuteurs. C’est bien l’association de nos 5 valeurs, c’est-à- dire notre « système de valeurs », qui fait la force et la spécificité de Soul & Beauty: un projet accessible à tous, attentif et proche de chacun, et un acteur qui contribuera quotidiennement au développement des individus et de la société toute entière.

Top